TopGear.ro Diverse Momentul în care un Audi lovește în plin mașinile parcate pe marginea drumului

Momentul în care un Audi lovește în plin mașinile parcate pe marginea drumului

de TopGear

Un Audi a lovit în plin mai multe mașini parcate pe marginea drumului. Evenimentul a avut loc de Revelion, dar filmarea a fost făcută publică abia acum.

Galerie foto

Un șofer din Las Vegas nu a început anul prea bine. Filmarea arată momentul în care acesta, aflat la volanul unui Audi, intră în plin în mai multe mașini parcate pe o stradă din suburbiile orașului Las Vegas, chiar în noaptea de Revelion. Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața.

Un Audi de culoare albă se deplasează în viteză pe contrasens și se îndreaptă direct către o mașină parcată pe marginea drumului, pe care o împinge într-un SUV parcat în imediata apropiere a acesteia. Audi-ul lovește încă un sedan de culoare neagră, pe care îl împinge într-un stâlp de electricitate. Airbag-urile Audi-ului s-au declanșat încă de la primul impact.

Șoferul a ieșit singur din mașină, la aproape un minut de la accident. O femeie apare prima la locul accidentului. Câteva secunde mai târziu, alte persoane care locuiesc în zonă ies să vadă despre ce este vorba.

Imaginile au fost surprinse de o cameră aflată pe o casă din zonă. Martorii susțin că șoferul se afla în stare de ebrietate și că acesta rula cu o viteză cuprinsă între 80 și 105 km/h.

VIDEO:

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Related Articles