TopGear.ro Tunning Top 10 accesorii auto pentru masina ta

Top 10 accesorii auto pentru masina ta

de TopGear
Top 10 accesorii auto pentru masina ta

Masina este aproape indispensabila omului modern. Foarte multi oameni se bazeaza pe automobil pentru deplasarile zilnice catre locul de munca sau catre magazinele de unde se aprovizioneaza si il folosesc pentru calatoriile lungi si foarte lungi.

Masinile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii moderne, care usureaza foarte mult viata soferului. Totusi, exista o multime de accesorii care pot aduce un plus de eficienta, chiar si intr-o masina noua.

Care sunt cele mai interesante si utilizate accesorii pentru masina ta?

Din experienta noastra de detinatori de magazin de piese si accesorii auto in care am aprovizionat majoritatea accesoriilor auto de care au avut vreodata nevoie clientii nostri dar si noi personal, cele mai folosite si cele mai utile sunt urmatoarele:

1. Trusa medicala auto pentru prim ajutor. Este bine sa nu fie nevoie de ea, insa este extrem de important sa fie acolo pentru orice situatie neplacuta pentru a putea interveni spre binele celor dragi sau a participantilor la trafic sau chiar asupra propriei persoane.

2. Siguranta auto. Un pachet de produse continand un stingator auto, triunghiuri reflectorizante si vesta reflectorizanta te pot scuti de probleme suplimentare (…si cu politia) dar sunt si extrem de folositoare in caz de nevoie, in anumite situatii chiar indispensabile si cu potential de pericol extrem daca nu le ai sau nu le stii folosi.

3. Aspirator auto: un accesoriu care independent de gradul de murdarire al masinii ar trebui sa fie folosit macar o data pe saptamana. Automobilul acumuleaza acarieni, praf si murdarie care dincolo de mirosuri sau aspect inestetic pot fi periculoase pentru sanatate mai ales daca pasagerii sufera de alergii sau petrec mult timp in masina. Un aspirator auto umed-uscat Goodyear, cu putere suficienta de suctiune este o solutie potrivita pentru curatarea masinii. Daca se intarzie curatirea masinii si se acumuleaza murdaria poate deveni mai dificil de curatat si de readus aspectul la stadiul initial, dar nu imposibil! Daca sunteti dispusi sa o faceti chiar Dvs. gasiti la noi cam toate solutiile, sprayurile si materialele pentru o curatire perfecta do-it-yourself cu un buget maim ult decat rezonabil.

4. Compresor auto: accesoriul care se dovedeste extrem de util in momentele in care presiunea rotilor scade, unul din motivele prncipale pentru care trage volanul intr-o parte sau trebuie sa ajuti un prieten. Circulatia cu roti dezumflate poate duce la uzura rapida a cauciucului si creste consumul de carburant si poate fi destul de periculoasa crescat ruliul masinii. Din dorinta de a oferi un raport calitate/pret corect in avantajul Dvs. si fara a face vreun rabat de la calitate ,am construit   un sortiment de compresoare auto destul de larg si acoperitor pentru nevoile si provocarile la care suntem cu totii supusi. Unul din compresoarele cele mai vandute si cu rata de retur insignifianta (sub 0,2%)  compresorul auto Cartrend poate fi o achizitie excelenta pentru o frecventa de folosire medie/inalta.

5. Suport de telefon. Este un accesoriu ieftin, care se poate dovedi util in foarte multe situatii. Acesta ofera vizibilitate sporita si acces la aplicatiile de navigatie sau la apeluri, fara a deveni periculos atunci cand telefonul este folosit de catre sofer.

6. Incarcator auto pentru telefon. Incercam sa oferim calitate premium la preturi romanesti acesta fiind motivul pentru care am ales Baseus: incarcatoare cu multiple mufe USB, cu modulator FM, incarcatoare wireless sau cu fir si chiar si suporturi de telefon care au si capacitatea de a incarca telefonul. Un incarcator telefon poate asigura energie continua pentru mobil, in asa fel incat acesta sa poata fi folosit intreaga zi sau pe toata durata calatoriei.

7. Solutii impotriva ruginii. Rugina este unul dintre cele mai mari pericole pentru caroseria automobilului si unul din motivele pentru care pretul de revanzare al unei masini poate fi substantial scazut. Rugina poate distruge tabla si are un impact negativ atat functional, cat si de perceptie. Din fericire, pentru cine are disponibilitatea si dorinta de a-si ingriji singur masina exista solutii Nigrin pentru ingrijirea masinii si pentru indepartarea sau preventia ruginii, foarte-foarte eficiente si la o fractiune de cost din ceea ce ar insemna vizita la un tinichighiu sau vopsitor auto… De multe ori micile reparatii do-it-yourself au rezultate mai bune datorita de gradului de interes al proprietarului  si timpul alocat detaliilor.

8. Lanterna cu LED. Cele mai multe situatii neplacute au loc noaptea. Nici nu ne putem imagina situatiile in care sa ne putem lipsi de o lanterna pentru orice problema peparcursul calatoriei in timpul noptii. Cea mai banala folosinta ar fi in cazul unei pene de cauciuc sau schimbarea unui bec ars in mijlocul noptii O lanterna cu LED poate fi accesoriul esential pentru un schimb rapid de roti.

9. Camera auto. Este un accesoriu modern, care poate oferi protectie impotriva soferilor indisciplinati si dovezi in cazul unor accidente in care vina apartine altor participanti la trafic…sau paentru parcarea cu spatele in zone stramte si nesigure.

10. Huse auto exterioare / prelate auto. Este un accesoriu ieftin, care poate proteja eficient masina in afara garajului impotriva pericolelor precum grindina, actiunea daunatoare a razelor UV ale soarelui, zapazii, ghetii, temperaturilor excesive sau murdariei.

O masina bine protejata si bine accesorizata isi pierde mult mai greu din valoare si este mult mai

practica. Merita, asadar, sa fie cautate cele mai bune accesorii auto de pe piata.

Related Articles