TopGear.ro Diverse Tinute business creative

Tinute business creative

de TopGear

Tinuta pe care o purtam spune multe despre noi si poate influenta parerile celor din jur. Din acest motiv, in mediul business, fie ca vorbim despre job sau intalniri de afaceri, hainele alese trebuie sa fie impecabile si sa denote profesionalism. Vrei sa fii chic dar sa te incadrezi in stilul vestimentar business? Nu este greu, atata timp cat alegi piesele corecte, pe care sa le asortezi corespunzator, indiferent daca esti femeie sau barbat.

Inspira-te, din ideile de mai jos, pentru a construi outfituri business fara cusur!

Tinute business creative pentru barbati

In functie de mediul de lucru in care activezi, tinutele business pentru barbati pot suferi mici modificari. Cu toate acestea, exista cateva criterii dupa care sa te ghidezi, pentru o tinuta business ca la carte. De la stofa pantalonilor si a sacoului, pana la accesorii si paleta de culori, toate aceste elemente te ajuta sa compui o tinuta business corecta.

In ceea ce priveste o tinuta business pentru barbati, este indicat sa alegi costume si sacouri potrivite pentru orice sezon. Acestea sunt create din materiale usoare dar calduroase, care pot fi purtate in fiecare anotimp. Pentru o tinuta business creativa, alege un costum care nu se incadreaza in tipar si poate fi folosit atat pentru birou, cat si pentru intalniri de afaceri. La capitolul culori, nu uita ca ele trebuie alese cu grija, astfel incat sa eviti un aspect aglomerat. Iti este permis sa porti costume cu imprimeu simplu, lasand deoparte nuantele intense sau accesoriile multicolore. Pentru o tinuta office perfecta, camasa trebuie sa fie aleasa intr-o singura nuanta, in timp ce cravata in nuante mai indraznete iti va complimenta tinuta.

Accesoriile trebuie sa iti ofere o nota personala, de aceea, o camasa poate fi accesorizata cu butonii perfecti, care ofera o eleganta aparte. Mai mult, poti profita de accesorii precum batista de buzunar din bumbac sau din matase, ce pot fi inscriptionate cu initialele tale. Nu te concentra doar pe hainele business, ci alege o pereche de pantofi barbatesti pe masura. Acesti pantofi trebuie sa se incadreze in stilul business si sa se potriveasca dimensiunilor picioarelor tale, astfel incat sa-ti garanteze confortul.

Tinute business creative pentru femei

Daca barbatii nu au foarte multe optiuni atunci cand vine vorba despre tinutele business, femeile se bucura de o gama mai variata de articole vestimentare, pornind de la rochii business, fuste, pantaloni sau salopete.

Atunci cand femeile se imbrac business, vor sa se simta confortabil. Prin urmare, pantalonii reprezinta cea mai buna alegere, fiindca ofera libertate de miscare. Tinutele business pot fi compuse dintr-un costum slim in nuante inchise, o camasa alba si o pereche de pantofi cu toc, comozi.

In sezonul cald, tinuta business pentru femei poate include articole vestimentare diferite si iti este permis sa fii mai creativa. De pilda, pantalonii din stofa groasa pot fi inlocuiti de pantaloni subtiri de in. La fel de potrivite sunt si rochiile si fustele midi, care au un aspect profesionist si sofisticat. Blazerele si sacourile sunt potrivite, la fel si pantofii. O tinuta business pentru femei poate fi compusa cu pantofi deschisi sau inchisi la culoare.

In timpul iernii, esti nevoita sa inlocuiesti camasa cu un pulover pe gat si un sacou calduros. Schimba pantofii cu toc cu cizme cu toc si investeste intr-un palton de calitate, din lana.

Ia in calcul aceste recomandari si construieste tinuta business ideala, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Related Articles