TopGear.ro Diverse Bariere automate pentru diferite scopuri

Bariere automate pentru diferite scopuri

de TopGear

Oportunitatile de parcare in siguranta, sunt elemente cruciale ale infrastructurii urbane. Atunci cand se construiesc centre comerciale mari sau centre medicale, exista de obicei solutii de parcare cu plata. In acest scop, bariereacces.ro ofera bariere automate pentru gestionarea unei parcari. 

Datorita conexiunii la un server web si acordarii drepturilor relevante, este posibil sa accesezi intregul sistem de parcare de oriunde din lume si, prin urmare, sa rezolvi rapid problemele. Gestionarea si controlul sistemului de parcare se face prin browserul web al smartphone-ului, tabletei sau computerului. Baierele automate iti permit capacitati de analiza extinse, cu care vei putea monitoriza incarcarea si cifra de afaceri in orice moment.

Barierele automate se pot amplasa in diferite zone si scopuri: cladiri publice si administrative, mall-uri, spitale, cladiri de birouri si de afaceri, parcuri si facilitati sportive, fabrici producatoare, depozite si zone industrial, cladiri rezidentiale cu regim strict de acces, complexe hoteliere, scoli, parcari cu plata etc.

Ce inseamna „intensitatea” barierei?

Acesta este un termen care denota o valoare conventionala, care indica frecventa utilizarii barierei. De obicei intensitatea este indicata ca procent. Sunt disponibile urmatoarele valori de intensitate: 30%, 50%, 70%, 80%, 100%. Cel mai inalt nivel de utilizare este de 100%. Astfel de bariere automate sunt utilizate in parcarile companiilor mari, depozitelor, parcarilor mari – oriunde este prevazut un trafic intens de masini. 

Cu cat este mai mare intensitatea, cu atat bariera este mai scumpa. Daca, pentru a economisi bani, alegi o bariera mai ieftina care nu poate face fata sarcinii reale, aceasta poate duce la o defectiune timpurie a mecanismului barierei. Este recomandabil sa alegi bariera automata cu intensitatea potrivita in functie de trafic.

Ce sunt fotocelulele?

Celulele fotovoltaice sunt un detaliu care asigura siguranta, care consta de obicei in doua unitati de transmisie si receptie de dimensiuni identice. Esenta functionarii fotocelulelor este urmatoarea: daca bariera automata este deschisa, iar o masina care trece, dintr-un anumit motiv se opreste in zona de coborare a bratului, atunci caroseria masinii se afla in intervalul de fotocelule si astfel, bratul barierei nu coboara mai jos. 

Prin urmare, bariera nu poate deteriora vehiculul. Fiecare bariera automata de parcare are o cheie de urgenta, cu ajutorul careia este posibila deblocarea cutiei de viteze si ridicarea sau coborarea bratului, daca exista o pana de curent. Parcarile automate sunt de o importanta deosebita pentru oameni. Bariereacces.ro le abordeaza cu mare responsabilitate, oferind intotdeauna solutia potrivita. 

In functie de zona, intensitatea traficului si scopul site-ului, este usor sa alegi solutia tehnica adecvata. Daca va fi o bariera automata echipata cu un sistem de control al accesului sau un sistem de parcare, se decide in functie de nevoile individuale. Sunt rezistente la coroziune, cu o carcasa din tabla zincata, piese din otel inoxidabil, motor reversibil asincron cu protectie termica. Barierele automate sunt actionate de un reductor mecanic conectat la un arc de echilibrare. 

Related Articles