TopGear.ro Diverse Cele mai cool ținute sport pentru femei care se poartă iarna aceasta

Cele mai cool ținute sport pentru femei care se poartă iarna aceasta

de TopGear

Stilul sport nu înseamnă doar îmbrăcăminte largă și încălțăminte comodă, ci și combinații de haine în care să te simți bine și care să fie în ton cu tendințele modei fiecărui sezon. Iarna aceasta se poartă bocancii, hanoracele, treningurile din tricot, dar și paltoanele oversized, iar felul în care le asortezi te poate scoate din anonimat. Ca să obții cele mai cool outfituri este important să optezi pentru acele articole vestimentare pe care le consideri potrivite pentru tine, să adaugi câteva accesorii moderne și să ai neapărat o atitudine optimistă și pozitivă. 

Am alcătuit pentru tine o listă cu idei de ținute cool de purtat iarna aceasta, ideale pentru femeile care preferă stilul sport: 

Combinația de sport cu elegant rămâne în tendințe

Și în acest sezon alăturarea de stiluri diferite duce la ținute dintre cele mai interesante din punct de vedere stilistic. Cum obții un outfit cool și modern? Poartă piese vestimentare sport, alături de cele casual și elegante. O idee în acest sens ar fi să pui o pereche de pantaloni de trening și o bluză din paiete. Adaugă niște bocanci cu ținte, o geacă din fâș și o șapcă. Accesorizează și cu un rucsac purtat pe un umăr sau cu o geantă crossbody. 

În ceea ce privește alegerea culorilor, în acest sezon se poartă foarte mult toate nuanțele de maro, camel, cappuccino, alături de alb, bej și crem. 

Poartă bocanci și hanorace foarte călduroase

O alta idee de ținută care să-ți ofere un aspect modern și cool este formată dintr-un hanorac și o pereche de pantaloni din piele cu niște bocanci călduroși de iarnă. Acest outfit este ideal atunci când temperaturile din termometre scad sub pragul înghețului. O idee bună ar fi să alegi hanorace polar pentru femei de la 4fstore, care te protejează de frig, sunt comode și, de asemenea, moderne. Și o pereche de pantaloni de trening merge purtată cu un hanorac gros, alături de o geacă tip parka și bocanci din piele. Adaugă și accesorii de tipului unui fular împletit și o căciulă colorată, care să fie piesa de rezistență a ținutei tale. 

Treningul din tricot, un must-have iarna aceasta 

În garderoba ta din aceasta iarnă trebuie să se regăsească și un trening din tricot. Tricotajele sunt la mare modă în acest sezon și se potrivesc atât stilului elegant, prin pulovere oversized sau rochii, cât și celui sport, prin hanorace și pantaloni largi și comozi. Optează pentru un astfel de compleu și poartă-l cu ghete și cu un palton gros din lână. De asemenea, o geacă groasă din fâș se pretează a fi asortată în această combinație. 

Cum arată ținuta perfectă de mers la munte 

Hainele potrivite pentru o excursie la munte trebuie să îndeplinească un criteriu esențial: să fie comode și călduroase. Asta nu înseamnă că ele nu vor fi moderne. Ca să te îmbraci cool și suficient de gros vei avea nevoie de o lenjerie termoactivă, care să se muleze perfect pe corp. Pe deasupra, ca strat intermediar, pune niște pantaloni de trening sau o pereche de colanți. În partea de sus, adaugă un hanorac și o geacă impermeabilă. Un fes, un fular și o pereche de mănuși sunt accesoriile de care ai nevoie pentru o ținută completă. Alege-le în funcție de gusturile și preferințele tale. 

Include în garderoba ta haine groase, potrivite pentru iarnă, dar care să fie în tendințele modei și să se potrivească, în același timp, stilului și personalității tale. Pune preț pe calitatea materialelor și investește în accesorii moderne care să te ajute să ieși din anonimat. 

Related Articles