TopGear.ro Diverse 5 jocuri de păcănele online pe care merită să le încerci în 2022

5 jocuri de păcănele online pe care merită să le încerci în 2022

de TopGear

Se anunță un an 2022 efervescent pe piața cazinourilor online, producătorii de softuri anunțând lansarea unor jocuri „revoluționare” ca și grafică și mecanisme de câștig. Aceste jocuri vor fi incluse în oferte alături de titlurile existente, care sunt deja în topul preferințelor jucătorilor din România.

Apollo este unul dintre providerii de top care colaborează că operatorii licențiați de ONJN. Iată 5 jocuri de păcănele online ale acestui producător pe care își recomandăm să le încerci în anul care vine.

War of the Titans este un slot inspirat din mitologia greacă. Simbolurile care îi reprezintă pe cei mai importanți zei sunt completate cu litere din alfabetul grecesc. Simbolul Wild este reprezentat de un animal mitologic cu trei capete și înlocuiește orice alt simbol (în acest joc nu există Scatter). Cel mai valoros simbol este tridentul lui Zeus, stăpânitorul Muntelui Olimp. Sigma, Omega, Delta și Phi sunt asociate cu multiplicatori diferiți. Alte jocuri având ca tematică mitologia greacă pot fi găsite aici: https://mrbit.ro/ro/games/providers/apollo.

Interesant este că se poate alege limba în care sunt afișate informațiile, iar opțiunile sunt numeroase, printre ele aflându-se și limba română. De asemenea, poți alege dacă vrei să joci cu sau fără sunet și poți seta jocul pe modul automat. Dacă ai treabă, pleci din fața calculatorului și vezi care este bilanțul rotirilor atunci când te întorci.

Rich Fish este ca o invitație la scuba diving, fiind inspirat din lumea de sub luciul apei oceanului. Astfel, cele mai importante pictograme sunt peștele multicolor cu țepi, broasca țestoasă, meduza, peștele albastru cu galben, crabul, căluțul de mare, steaua și ariciul de mare. Celelalte simboluri, reprezentate de cărțile de joc, sunt adaptate la tematică, pe lângă ele „înotând” un pește mic.

Așa cum indică și numele jocului, cel mai „bogat” simbol este peștele (cel cu țepi). Broasca țestoasă este și ea simbol de top. Caracatița este simbol Wild. Când se obțin simbolurile identice A, K, Q sau J pe primele trei, patru sau cinci role, câștigurile totale se multiplică de trei, patru, respectiv cinci ori.

Gangster World te introduce în atmosfera Americii de la mijlocul secolului trecut, în care polițiștii și gangsterii se joacă „de-a șoarecele și pisica”. Cel mai valoros simbol este cocktailul Molotov (sau cum s-o fi numit pe atunci). Dacă ești norocos, apar cinci sticle pe o linie de plată. Femeia întâlnită în spectacolele de cabaret este și ea o prezență dezirabilă pe role. Pictograma polițistului nu aduce câștiguri prea mari, așa cum ne-am fi așteptat.

Gangsterul cu mitralieră este simbol Wild, care multiplică de 2x câștigul dacă apare în linie. Nici în acest joc nu există element Scatter, însă apare un simbol bonus reprezentat de mașina neagră. Trei mașini pe o linie de plată declanșează o rundă suplimentară cu extra câștig.

Horror Joker este un slot cu fructe… de groază, care s-a încăpățânat să rămână în ofertă și după trecerea Haloween-ului. Grafica este deosebită. Boabele de struguri, lămâile, cireșele, pepenii roșii, prunele și regele dovleac au COLȚI! Apare și o fantomă înfricoșătoare, care pare că zboară spre tine, hotărâtă să iasă prin ecran.

Simbolul Wild este un personaj animat care seamănă cu Lurch, valetul din „Familia Adams”. Acesta substituie orice alt simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare și, totodată, aduce și cele mai mari câștiguri.

Turbo Slots este tot un slot cu fructe, dar apar niște simboluri în plus. Este vorba despre șeptari, BAR, clopoței, un diamant și o navetă spațială, care este simbol Wild expandabil pe toată rola. Astfel, se pot forma multe și neașteptate combinații câștigătoare. Dacă naveta apare pe trei role adiacente, atunci ai dat lovitura. Wild-ul are mai multe funcții: Spread, Replacement și Rotation (amestecă simbolurile).

În general, câștigul este declanșat de minim trei simboluri pe o linie de plată. În Turbo Slots, primești bani și pentru numai două simboluri (șepatar, BAR, clopoțel, diamant). Avantaj tu!

Related Articles