TopGear.ro Diverse Icoana – cadou potrivit pentru apropiați

Icoana – cadou potrivit pentru apropiați

de TopGear

Icoana nu este doar o imagine a chipului sfinților, este un altar pentru o persoană ortodoxă. Prin urmare, din cele mai vechi timpuri, icoana a fost considerată un dar evlavios și plin de semnificație. Tradiția de a oferi icoane există de mult timp. Chiar și strămoșii noștri îndepărtați și-au dat icoane, crezând că un astfel de dar va aduce prosperitate, sănătate și fericire casei.

Donarea unei icoaneeste un fel de instrument de răspândire a credinței în rândul oamenilor, motiv pentru care biserica o tratează foarte pozitiv. Cu toate acestea, înainte de a oferi o icoană, trebuie să înțelegeți că un astfel de cadou va fi potrivit numai pentru ortodocși. Alegerea unei icoane depinde de ocazie și direct de persoana căreia vrei să îi prezinți imaginea.

La o zi de naștere se obișnuiește să se dăruiască icoane personalizate cu chipul Hramului. Cel mai bun cadou pentru o nuntă sau o aniversare de nuntă – o icoană. Pentru acest eveniment, se solicită pictorului de icoane o icoană de familie, care îl reprezintă pe Ocrotitorul tuturor membrilor familiei. O icoană va fi un cadou grozav. Icoana ce o reprezintă pe Maica Domnului este o idee excelentă. Această icoană ar trebui să fie în fiecare familie, în fața lui se roagă pentru bunăstarea familiei.

Pe lângă sărbători, pot exista situații în viața unei persoane în care este posibil și chiar necesar să donezi o icoană. Asigurați-vă că donați o icoană dacă credeți că o persoană are nevoie de protecție sau ajutor de la Patronii noștri cerești. De asemenea, icoanele sunt oferite înainte de orice eveniment semnificativ din viață. De exemplu, studiul, sarcina sau serviciul militar.

O icoană reprezintă un obiect extrem de prețios, cu o însemnătate puternică.

Sursă:atelier-de-icoane.ro

Related Articles