TopGear.ro Diverse De ce piesele auto din dezmembrari sunt foarte calitative

De ce piesele auto din dezmembrari sunt foarte calitative

de TopGear

Foarte multi posesori de autoturisme apeleaza frecvent la centrele de dezmembrari auto atunci cand doresc sa isi achizitioneze diverse piese pentru reparatia masinii. Usurinta de a cauta totul intr-un singur loc, piesele originale cu preturi mici si calitatea ireprosabila ii determina pe multi dintre soferi sa considere parcurile auto second-hand ca prima optiune pentru cumpararea componentelor necesare.

Foarte multi posesori de autoturisme apeleaza frecvent la centrele de dezmembrari auto atunci cand doresc sa isi achizitioneze diverse piese pentru reparatia masinii.

Usurinta de a cauta totul intr-un singur loc, piesele originale cu preturi mici si calitatea ireprosabila ii determina pe multi dintre soferi sa considere parcurile auto second-hand ca prima optiune pentru cumpararea componentelor necesare.

Piesele auto din parcurile de dezmembrari serioase si de incredere au devenit deja o alternativa populara in randul soferilor, componentele auto aducand concomitent si o serie larga de avantaje, greu de trecut cu vederea:

Piese originale, fara compromisuri

Contrar parerilor, piesele auto din dezmembrari nu sunt deloc un compromis in materie de siguranta si calitate.

Realitatea este ca piesele auto obtinute din dezmembrari respecta toate exigentele impuse in materie de calitate si siguranta, piesele aftermarket fiind trimise spre reciclare. Dupa indepartarea piesei auto de pe masina, aceasta este curatata, verificata si testata de catre o echipa de experti ce poate garanta functionalitatea acesteia.

Gestiunea pieselor din dezmembrari este un alt avantaj – dezmembratorul foloseste un sistem simplu si eficient, care consta in scoaterea piesei de pe masina, testarea riguroasa care sa ii confirme functionalitatea, etichetarea cu un cod de bare si cu o eticheta pe care scrie marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie a masinii de pe care a fost scoasa.

Urmeaza scanarea si intrarea automata in gestiunea parcului de dezmembrari.

Potrivire si functionare

Cand vine vorba de piesele auto uzate, nu trebuie sa gandim automat ca o accesibilitate mai mare inseamna si un sacrificiu al calitatii.

Fabricate conform standardelor producatorului de echipamente originale, piesele provenite din dezmembrari auto ofera o potrivire si o functie superioara pieselor aftermarket ce nu pot garanta acelasi mod de functionare.

Unul dintre motivele pentru care parcurile autorizate de dezmembrari se bucura de un real succes consta, pe langa pretul accesibil, in oferta variata de piese calitative care au aceeasi potrivire ca si piesele originale.

Disponibilitatea pieselor din parcurile auto

Piesele originale din dezmembrari au aceeasi calitate ca si cele utilizate in procesul de fabricatie al autovehicului, garantand o funtionare continua si concomitenta a tuturor componentelor. Pe langa faptul ca ofera cel mai bun nivel posibil de securitate, fiabilitate si performanta acestea, ele sunt disponibile intr-o gama variata.

Aici, vei avea surpriza de a descoperi piese noi care uneori pot fi dificil de gasit, piese utilizate pentru o mare varietate de marci si, implicit, modele de vehicule. In plus, daca intretii, repari sau restaurezi masini mai vechi, indeosebi masini carora le-au fost intrerupte piesele, componentele auto uzate din parcurile de dezmembrari auto pot veni ca o solutie accesibila si convenabila.

Dezmembrari auto responsabile

Alegerea pieselor auto second-hand in detrimentul celor noi reprezinta un favor inclusiv pentru mediu, fiind o forma activa de reciclare. Achizitionarea pieselor uzate contribuie la utilizarea materialelor reutilizabile in afara depozitului de gunoi, pastrand resursele naturale si reducand nevoia producerii de noi piese. Toate acestea, la randul lor, promoveaza economisirea energiei si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Gasesti piese auto second-hand de inalta calitate la Dezmembraru (dezmembraru.ro) pentru toate nevoile tale, pentru toate marcile si modelele, astfel incat sa iti poti restaura sau repara orice vehicul, la pret redus, cu produse de calitate ce garanteaza potrivire si functionare perfecta.

Related Articles