TopGear.ro Diverse Ce cadou special poti face copilului tau, daca ai ramas in pana de idei?

Ce cadou special poti face copilului tau, daca ai ramas in pana de idei?

de TopGear

In prezent, cei mai multi copii au acces la foarte multe jucarii si foarte diverse, astfel ca atunci cand doresc sa le faca acestora un cadou, unii adulti se pot confrunta cu lipsa de idei, mai ales daca urmaresc sa ofere un cadou special, pentru un moment important din viata micutilor. 

Desigur, alegerea jucariilor potrivite se face mai ales in functie de varsta pe care o au copiii pentru care sunt cumparate, dar tendintele de pe piata si chiar evolutia tehnologiei sunt si ele criterii de care ar putea tine cont adultii, mai ales ca cei mici sunt influentati foarte usor de reclamele de la TV sau social media. Prin urmare, in continuare sunt prezentate cateva idei pentru a veni in ajutorul celor aflati in impas din acest punct de vedere: 

Masinute electrice pentru copii

Dincolo de magia si distractia de a avea propriul vehicul ca si adultii din jurul sau, cumpararea unei masini electrice pentru copii ii va ajuta pe acestia sa invete mai usor cum ar trebui sa se comporte in trafic, adica se pot pune bazele educatiei rutiere. In cazul celor mai mari de varsta, acestia pot fi invatati mai usor informatii despre condus, regulile de circulatie si politetea intre utilizatori. 

De asemenea, cei care sunt deja pasionati de masini, de la o varsta mica, pot fi invatati sa faca slalomuri, sa opreasca, sa cedeze trecerea, sa faca manevre si sa parcheze. 

Gadgeturi inteligente 

Un dispozitiv inteligent va fi apreciat de majoritatea copiilor, mai ales daca este vorba despre o tableta, un laptop sau un joc in voga. Daca acestea pot fi conectate la internet, parintii nu trebuie sa uite cat de periculos poate fi mediul online si cat de nociv este pentru cei mici. De aceea ar trebui sa seteze si functii de control parental, care le permite sa selecteze continutul la care au voie copiii.  

Jocurile interactive, roboteii care raspund la comenzi sau alte asemenea jucarii pot trezi interesul copiilor si ii pot tine ocupati pentru un timp mai indelungat.

Related Articles