TopGear.ro Benzina & Diesel Afla cum iti pregatesti masina diesel pentru o parcare Otopeni pe termen lung

Afla cum iti pregatesti masina diesel pentru o parcare Otopeni pe termen lung

de TopGear
parcare Otopeni

Urmeaza sa calatoresti in strainatate si planuiesti sa iti lasi masina intr-o parcare Otopeni pe termen lung? Asa cum te pregatesti pentru calatoria ta, asa trebuie sa iti pregatesti masina inainte de a o lasa parcata, astfel incat atunci cand te intorci aceasta sa funtioneze optim si sa te poti intoarce acasa fara griji. Daca ai o masina diesel, exista cateva masuri de precautie suplimentare pe care ar trebui sa le iei pentru a te asigura ca este pregatita pentru a o lasa pe termen lung intr-o parcare Otopeni.

Alimenteaza rezervorul autovehiculului

Inainte de a lasa masina diesel in acelasi loc pentru o perioada indelungata, trebuie sa umpli rezervorul de combustibil. De ce? Combustibilul pentru masinile diesel se poate degrada in timp, iar un rezervor plin previne formarea umiditatii in rezervor, ce poate duce la coroziune si alte probleme. In plus, un rezervor plin previne patrunderea aerului in sistemul de combustibil, ceea ce poate cauza probleme la pornirea masinii.

Schimba uleiul si filtrul

Este o idee buna sa schimbi uleiul si filtrul masinii inainte de a o lasa intr-o parcare Otopeni pentru o perioada lunga de timp. Uleiul vechi se poate descompune, schimbandu-si textura, ceea ce poate duce la deteriorarea motorului. Uleiul proaspat protejeaza motorul si il pastreaza in stare optima, acesta fiinde gata de functionare cand te intoarci din calatorie. 

Sfat: foloseste ulei de inalta calitate, potrivit pentru tipul de motor pe care masina ta il are.

Umfla anvelopele

Anvelopele umflate corespunzator preven formarea punctelor plate atunci cand masina este parcata pentru o perioada lunga de timp. Verifica manualul de utilizare sau flancul anvelopei pentru a stii care este presiunea corecta si umfla anvelopele la nivelul recomandat. 

Deconecteaza bateria

Cand lasi masina parcata pentru o perioada lunga de timp intr-o parcare Otopeni, este o idee buna sa deconectezi bateria. Acest lucru poate ajuta la prevenirea epuizarii bateriei. O baterie descarcata poate cauza probleme la pornire atunci cand te vei intoarce din calatorie. Asigura-te ca urmezi instructiunile producatorului vehicului si a bateriei pentru deconectarea si reconectarea bateriei.

Acopera-ti masina

Acoperirea masinii poate ajuta la protejarea acesteia de praf, murdarie si alte resturi care se pot acumula in timp. In plus, o prelata previne daunelor UV asupra vopselei si a interiorului. 

O alta varianta este sa iti lasi masina intr-o parcare acoperita langa aeroportul Otopeni, aceasta va fi protejata de praf si schimbarile vremii pe toata perioada in care o lasi parcata. 

Luand aceste masuri de precautie, ai garantia ca masina ta diesel este pregatita pentru a petrece o perioada lunga de timp in parcare atunci cand calatoresti in strainatate. Este intotdeauna o idee buna sa consulti manualul de utilizare sau un mecanic de incredere pentru sfaturi suplimentare. 

O parcare Otopeni moderna si acoperita este o optiune convenabila si sigura pentru a-ti lasa masina. Singura parcare acoperita din proximitatea aeroportului este Olimpia Parking, un spatiu modern, cu supraveghere 24/7 si o varietate de optiuni de parcare, chiar si pentru persoanele cu dizabilitati. In plus, asigura un serviciu de transfer gratuit la si de la aeroport, cu care poti ajunge cu usurinta la zborul tau, chiar daca Olimpia Airport Parking se afla la doar 3 minute de mers pe jos. Rezerva-ti locul de parcare astazi si bucura-te de o calatorie fara stres!

Related Articles