TopGear.ro Diverse ”Mergem cu avionul, dar unde parcăm mașina?”

”Mergem cu avionul, dar unde parcăm mașina?”

de TopGear

Sezonul estival este perioada concediilor, iar aeroportul Henri Coandă, precum și Aurel Vlaicu, sunt înțesate de persoane care abia așteaptă să meargă în destinația pe care și-au plănuit-o până în cel mai mic detaliu.

Astfel, nu de puține ori, călătorii se întreabă ”unde să îmi parchez mașina în siguranță, dar aproape de aeroport?”. O primă posibilitate ar fi în parcările amenajate în cadrul Aeroportului Henri Coandă, însă trebuie să bagi mâna adânc în buzunar dacă alegi această opțiune. Cea de-a doua alternativă, mult mai economică și sigură, este să apelezi la serviciile de parcare în Otopeni private, așa cum este cazul OTP Parking.

OTP Parking este o parcare Otopeni aflată foarte aproape de terminalul Aeroportului Henri Coandă, unde mașina te va aștepta cuminte până ce sejurul se va fi încheiat, în deplină siguranță, grație celor mai moderne sisteme de securitate și supraveghere video, la care vei avea acces oricând. 

Încă nu te-am convins? Hai să îți mai oferim câteva avantaje!

De ce să optezi pentru OTP Parking? Acest serviciu de parcare a fost conceput în ideea de a le oferi tuturor călătorilor o soluție la îndemână, complet sigură și eficientă pentru parcarea autovehiculului pe întreaga perioadă a călătoriei, indiferent de scopul sau durata acesteia.

Echipa OTP Parking, se mândrește cu profesionalismul și abilitatea de a găsi soluții rapide pentru situațiile neașteptate, deloc rare. În afara faptului că poți rezerva un loc de parcare prin intermediul site-ului nostru (cu plata online) și că oferim prețuri competitive, este esențial să menționăm că OTP Parking dispune de 230 de locuri de parcare bine iluminate, semnalizate adecvat și supravegheate video non-stop.

Ce beneficii obțin clienții care apelează la OTP Parking?

Deși în apropierea aeroportului Henri Coandă se regăsesc și alte parcări private, OTP Parking se distinge de competiție prin:

  • Plus de siguranța oferită autovehiculului: ne dorim clienți fericiți și mașini fără incidente. În acest sens, te asigurăm că mașina ta va fi parcată în condiții de siguranță pe toată perioada, datorită sistemului nostru de supraveghere video.
  • Servicii adiționale: Oferim, contra cost, servicii de întreținere și spălare a autovehiculului, astfel că la întoarcerea din călătorie îți vei găsi mașina curată și plăcut parfumată.
  • Proximitatea față de aeroport: Ne găsești la doar 1 km distanță de Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București! Transferul către și de la terminal este gratuit, la solicitarea clientului.

Tarifele OTP Parking: Transparență și accesibilitate

Prețurile noastre sunt proporționale cu durata parcării: cu cât mașina staționează mai mult, cu atât prețul pe zi scade. Dacă o zi de parcare costă 45 de lei, în cazul călătoriilor care depășesc 23 de zile, prețul scade la 12 lei/zi. În plus, nu există costuri ascunse. Totul este prezentat clar pe site-ul nostru, la secțiunea de Tarife.

Facilitatea rezervării: Soluții rapide pentru oamenii ocupați

Conștienți că timpul este o resursă valoroasă am simplificat procesul de rezervare. Poți rezerva un loc de parcare în Otopeni rapid, prin formularul online sau ne poți contacta la numărul de telefon 0742 039 955. Dacă ești presat de timp, vino direct la noi pentru a face rezervarea pe loc.

Serviciul de transfer al autovehiculului la aeroport

Dacă îți dorești ca mașina să te aștepte în parcare la plecarea sau la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, OTP Parking se ocupă de acest aspect – ne deplasăm noi să preluăm mașina direct de la aeroport, pentru o taxă modestă de 70 lei.

Related Articles