TopGear.ro Diverse Lasi masina intr-o parcare pe termen lung in zona Aeroportului Otopeni? Iata la ce sa te astepti!

Lasi masina intr-o parcare pe termen lung in zona Aeroportului Otopeni? Iata la ce sa te astepti!

de TopGear

Probabil stii zicala care umbla prin popor – „masina cat sta, se strica”. Mai exact, perioadele indelungate lipsite de utilizare pot avea efecte destul de negative asupra masinii tale. Desigur, in mare parte, acestea pot fi remediate cu putina atentie din partea proprietarului.

Apoi, exista momentele cand nu ai incotro si trebuie sa-ti lasi masina intr-o parcare termen lung Aeroport Otopeni. Continua sa citesti pentru a afla la ce trebuie sa te astepti cand te intorci din calatorie!

Bateria poate ramane fara energie

O baterie trebuie sa fie utilizata frecvent pentru a pastra energia. In lipsa semnalelor si utilizarii, energia din aceasta incepe sa fie eliminata, treptat. De exemplu, in zilele calduroase de vara sau in noptile cu temperaturi foarte reduse, bateria masinii tale se poate descarca mult mai rapid decat in conditii normale de temperatura.

Apoi, atunci cand lasi masina intr-o parcare pe termen lung in Aeroport Otopeni si esti plecat cateva saptamani sau luni, lunga perioada in care bateria nu a fost utilizata isi poate spune cuvantul. Aceasta situatie este cu atat mai infricosatoare pentru posesorii de autoturisme electrice, caz in care bateria este responsabila de functionarea masinii pe intreg parcursul utilizarii. 

Pot aparea daune la nivelul anvelopelor

Prezenta intr-o parcare pe termen lung in Aeroport Otopeni implica stationarea masinii pe termen indelungat. Anvelopele autoturismului tau vor fi supuse permanent intregii greutati a masinii intr-o singura pozitie – astfel, in timp, acestea se pot dezumfla. Apoi, cand se pune problema perioadelor cu adevarat indelungate, suprafata anvelopei se poate deforma, lucru care, in schimb, poate ingreuna manevrarea masinii – pe scurt, implica anumite riscuri pentru sofer.

Pot aparea scurgeri si daune la sistemul de transport al fluidelor

Benzina si lichidele de frana, motor si transmisie sunt cele mai afectate atunci cand iti lasi masina intr-o parcare pe termen lung in Aeroport Otopeni. Benzina este afectata de umiditate, lucru care poate duce si la coroziune in interiorul rezervorului, in timp ce alte fluide din interiorul masinii isi pierd din proprietati daca sunt expuse la temperaturi inalte.

Temperaturile ridicate pot afecta si integritatea sistemului de transport al fluidelor – supapele si tevile pot suferi daune si pot cauza scurgeri.

Masina poate fi supusa actiunii daunatorilor

Daca o parcare pe termen lung langa Aeroport Otopeni nu este intretinuta cum trebuie, sunt sanse mari ca masina sa fie infestata de diferiti daunatori. Acestia pot fi mici (gandaci, furnici), dar si de dimensiuni mai mari (rozatoare). Totodata, conditii neprilenice pot duce si la aparitia mucegaiului – umezeala excesiva.

Este de la sine inteles faptul ca vrei sa eviti toate aceste lucruri. Primele trei mentionate pot fi usor de gestionat daca iti duci masina la un service imediat dupa ce te-ai intors din calatorie – eventual la o benzinarie pentru a echilibra presiunea anvelopelor si altele similare.

In schimb, actiunea daunatorilor necesita o interventie cuprinzatoare – eliminarea mucegaiului si depunerilor de murdarie si substante vegetale dureaza, mai ales cand vine vorba de miros.
Astfel, asigura-te ca alegi o parcare pe termen lung in Aeroport Otopeni care respecta fiecare masina din incinta sa – alege Olimpia Airport Parking; la doar 200 de metri distanta de aeroport gasesti prima parcare privata supraetajata construita la cele mai inalte standarde din industrie!

Related Articles