TopGear.ro Diverse Lucruri negative despre cazinouri

Lucruri negative despre cazinouri

de TopGear

Nu este nici o îndoială că un cazino îţi poate oferi destinderea de care ai nevoie dar şi câştiguri la care poate că nu visai niciodată. Este partea benefică pe care cazinoul o aduce în viaţa ta, dar este bine să te fereşti şi de partea cealaltă a monedei. Pasiunea pentru jocuri de noroc poate genera o gravă dependenţă, de aceea trebuie să ştii să te fereşti la timp. Despre aceste aspecte care se pot dovedi sau nu negative într-un cazino vom discuta în rândurile următoare, deci citeşte-le cu atenţie.

Prea multe opţiuni

Un bonus casino fara depunere te va ajuta fără îndoială să faci cunoştinţă cu oferta dintr-un cazino. Dar dacă oferta dintr-un cazino ar fi una săracă, cu siguranţă că acesta ar deveni falimentar într-o perioadă scurtă de timp şi nu ai mai avea cum să alegi de acolo jocul care îţi place cel mai mult.  Pentru că de fapt atunci când alegi un cazino îi studiezi în primul rând oferta, sperând că vei găsi acolo jocul preferat. Aceasta este până la urmă şi scopul unei oferte atât de bogate, posibilitatea jucătorului de a identifica acolo jocul care îl atrage cel mai mult.

 Este bine, este rău? Părerile sunt împărţite, însă în majoritatea cazurilor jucătorii apreciază această bogăţie de opţiuni. O ofertă bogată este mai ales apreciată de către un jucător care se afla la început de drum în industria jocurilor de noroc.  Prin explorarea acesteia un jucător începător îşi va putea cristaliza preferinţele şi va alege cu siguranţă un joc care să îl reprezinte. Aceste opţiuni multiple îl ajută să identifice jocul preferat şi să îşi testeze asupra acestuia norocul cu care este dăruit de la mama natură. 

Pentru un jucător profesionist şi care deja ştie ce joc îl atrage, o ofertă bogată nu îl va atrage, dorind să vadă doar jocul preferat. Totul ţine până la urmă seama doar de opţiunile personale, deci o ofertă cu multe variante de jocuri se poate dovedi utilă sau nu, în funcţie de gradul de experienţă al jucătorului.  În final, orice jucător are nevoie şi de-o parte de deconectare de la jocul preferat, parte de deconectare care survine prin explorarea celorlalte opţiuni. Cine ştie, o asemenea explorare îţi poate aduce în faţă un nou joc pe care până acum l-ai tratat cu indiferenţă şi care se poate constitui de-aici înainte în noul tău joc preferat!

Casa protejează casa

Marginea de casă este în legătură cu „casa”? Fără îndoială că există o asemenea legătură, marginea de casă fiind exact profitul care intră în într-un cazino, adică „casa”. Poţi să gândeşti în termenii următori: loteria este guvernată de către stat, deci toate profiturile intră în conturile statului, nu-i aşa?  Pe cale de consecinţă, toate profiturile care se fac într-un cazino rămân acolo, clar! Cum îţi protejezi casa dacă eşti în postura de a deţine un cazino? Somplu, jocurile pe care le aduci în ofertă trebuie să cuprindă o margine de casă care să te avantejeze.

Dacă ne gândim la jocul de ruletă, atunci ştii cu siguranţă că acesta oferă o margine de casă de 2,72% , în cazul ruletei europene. Acest lucru înseamnă că la fiecare învârtire de roată, ruleta aduce cazinoului un câştig de 2,72% din sumele pariate.  Dacă te gândeşti la cât de mult este accesat acest joc şi la cât de mulţi bani se investesc doar la un singur pariu, atunci poţi realiza adevărata dimensiune a lucrurilor. La fel se întâmplă şi la celelalte jocuri, tot ceea ce interesează cazinoul fiind numărul mare de participanţi la joc. 

Cu cât acesta este mai mare cu atât profitul este mai mare. Casa protejează casa? O poţi gândi şi la această manieră dacă te raportezi la jocurile din ofertă, dar în general cazinoul nu face acest lucru. Puţin îl interesează cine câştigă sauu cât câştigă, atâta timp cât ies întotdeauna pe profit, asta este politica care defineşte un cazino, indiferent dacă acesta activează în offline sau în online.

Mize mari

Când se vorbeşte despre miză, trebuie să înţelegi că există 2 tipologii clare de jucători, cei care se complac într-un joc îndelungat pe mize mici şi cei care aleg să joace întotdeauna pe mize mari. Care dintre aceste 2 ipostaze este un lucru negativ? Dacă te raportezi la jocul îndelungat şi pe mize mici, acesta se aplică de minune unui jucător care vrea de la un cazino numai partea de distracţie. Nu îl interesează în mod deosebit câştigul, vrea doar să trăiască o experienţă de joc care să îl scoată din rutina zilnică. Pentru jucătorii cu experienţă, distracţia nu mai este ţelul lor suprem, vor să o combine cu câştiguri cât mai multe şi cât mai dese. Mizele mari nu fac decât să ajute în acest scop, pentru că este evident, un pariu mare poate aduce câştiguri la fel de mari. 

Singura problemă care poate interveni este bugetul de joc de care fiecare jucător poate dispune. Dacă eşti un jucător cu dare de mână, este clar că vei înclina către mizele cele mai mari pe care un joc le poate oferi. Deşi se speculează faptul că aceste mize duc în general la pierderi la fel de mari, totul trebuie să treacă doar prin experienţa ta personală. Dacă vei ajunge de unul singur la concluzia că aceste mize îţi dăunează, cu siguranţă că vei renunţa la ele. Dar dacă ele îţi pot aduce un câştig nesperat, de genul unui jackpot de milioane de EURO? Este dilema pe care orice jucător o are, dar până când nu va experimenta acest lucru nu va putea cu adevărat să conchidă dacă este bine sau rău să o abordeze.

Concluzie

Se pot spune lucruri negative despre cazinouri în general, dar oare acestea sunt întotdeauna adevărate? Totul depinde doar de maniera în care poţi să interpretezi lucrurile la un moment dat. Dacă eşti un jucător productiv şi câştigurile te nimeresc de fiecare dată, este clar că nu o să le dai atenţie. Dacă eşti însă un jucător care mai mult pierzi decât câştigi, cu siguranţă că poţi spune numai lucruri negative despre un cazino. În final, totul ţine de percepţia ta ca şi jucător, deci încearcă să fi cât mai cerebral şi să iei din fiecare joc doar partea sa benefică!

Related Articles